Obertes les inscripcions pel programa de formació i assessorament en iniciatives empresarials d’economia social | Programa Enfila’t

Benvolgudes i benvolguts, obertes les incripcions pel

PROGRAMA ENFILA’T, foment del cooperativisme en l’atenció a les persones

El programa consta d’un curs sobre com es gestionen les empreses d’economia social de 12 hores de durada (18, 25 de setembre i 2 d’octubre), i servei  d’assessorament i maduració d’idees empresarials (octubre, dates a determinar) en iniciatvies d’atenció a les persones.

El plaç d’incripció finalitza el dia 15 de setembre. PLACES  LIMITADES A 20 PERSONES.

Tindran caràcter prioritari però no exclusiu les iniciatives de la comarca del Solsonès.


*                             *                               *
Destinataris del curs de gestió empresarial: tota persona o projecte emprenedor que es vulgui endinsar, sigui o no de l’àmbit d’ atenció a les persones, i qualsevol iniciativa ja existent que vulgui millorar la qualitat dels seus serveis.

Destinataris del programa d’assessorament: iniciatives i persones que treballin en l’àrea d’atenció a les persones i que vulguin crear un projecte empresarial. Caldrà que els assistents hagin assitit al curs de gestió empresarial.

PREU: 25  euros per a dones que es dediquen o volen dedicar-se al sector d’atenció a les persones , i en especial a les persones grans. 35 euros, per la resta.

FORMA I PLAÇ D’INSCRIPCIÓ: contactant amb l’Associació l’Arada a través del correu ‘donaigentgran@larada.net‘, o el telèfon 973 11 22 31 i fent-nos arribar el formulari que s’adjunta. El plaç d’incripcions finalitza el dia 15 de setembre.

DESCARREGA’T EL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ PREMENT AQUÍ

*                           *                                *
INFORMACIÓ SOBRE EL CURS EMPRESARIAL: COM ES GESTIONEN LES EMPRESES D’ECONOMIA SOCIAL?

Formador: APOSTA, Escola de Cooperativisme

Horari de les sessions: 2/4 de 10 a 2/4 de 2

18 de setembre. Blibloteca de Llobera.
Sessió 1.Màrqueting i vendes (el mercat, màrqueting a les empreses cooperatives, enfocament i orientació al client i/o usuari del servei, recerca de mercat, pla de màrqueting)

25 de setembre. Blibloteca de Llobera.
Sessió 2. Finances per a no financers (Gestió economicofinancera, règim juridic, anàlisi econòmicofinancera, fiscalitat, comptabilitat, fonts de finançament)

2 d’octubre. Hostal de Pinós.
Sessió 3. La qualitat del servei (gestió estratègica, processos de reflexió estratègica, disseny organitzatiu i desplegament d’objectius, planificació i control de la gestió, gestió i disseny dels processos de qualitat del servei)

ASSESSORAMENT EN LA CREACIÓ D’UNA INICIATIVA EMPRESARIAL
Assessor: AraCoop, promoció i creació de cooperatives.
A partir de l’octubre. Dates a concretar.

Deixa un comentari